Spijlenhekwerk gemonteerd door Hekwerk Brabant

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Op zoek naar spijlenhekwerk? Hekwerk Brabant is een specialist op het gebied van spijlenhekwerken.

Hekwerk Brabant biedt u net zoals andere hekwerken vele mogelijkheden in hoogte, kleur, vorm en afwerking. Een spijlenhekwerk kan zowel een nette als een speelse uitstraling hebben.

Naast spijlenhekwerk zijn we ook gespecialiseerd in sierhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, enkelstaafmat hekwerk en gaashekwerk.

spijlenhekwerk van Hekwerk Brabant

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spijlenhekwerk voor in uw tuin of bedrijfspand

Bent u op zoek naar een hekwerk met een klassieke uitstraling voor uw tuin of toch naar een strakke look voor uw bedrijfspand. Met een spijlenhekwerk kunt u alle kanten op.

Heeft u een eigen idee of heeft u advies nodig? Hekwerk Brabant denkt graag met u mee! Hierdoor komen we samen tot de beste oplossing. Meer informatie kunt u hieronder vinden.

Ik wil graag advies


Wat is een spijlenhekwerk precies?

Een spijlenhekwerk is een aantrekkelijke manier om de veiligheid van uw eigendom te versterken. Het is een hekwerk gemaakt van verticale, metalen spijlen. Een spijlenhekwerk wordt altijd in een zinkbad gedompeld, zodat het hekwerk niet gaat roesten.

Wat is een spijlenhekwerk

Voorbeeld van een spijlenhekwerk

Keuze uit ronde of vierkante spijlenhekwerken

Er is een keuze uit ronde of vierkante spijlen. De vierkante spijlen worden vaak gebruikt wanneer het gaat om extra stevig hekwerk. De ronde spijlen worden het meest gebruikt. De afstand tussen de spijlen is 10 tot 15 centimeter. De reden is dat hier geen mensen en dieren tussen kunnen komen.

Van een spijlenhekwerk zwart tot groen; er is veel mogelijk

Na dat het spijlenhekwerk verzinkt is, is er een keuze om het te laten coaten. Op het verzinkte hekwerk kun je kiezen voor een kleur (naar keuze, soms tegen meerprijs). Dit wordt in poedervorm aangebracht.

Vervolgens wordt het hekwerk dan gebakken in een oven. Dit zorgt ervoor dat de verf goed blijft zitten en waardoor het spijlenhekwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook onderhoudsvrij is.

Spijlenhekwerk prijzen

De specifieke spijlenhekwerk prijzen is afhankelijk van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld het aantal meters, de hoogte en kleur.

Over het algemeen variëren de prijzen tussen de €30 en €70 euro per meter voor verzinkt hekwerk en tussen de €50 en €100 euro meter voor gecoat spijlenhekwerk.

Ik wil advies op maat